Kouzelná oslava narozenin

Chystáte vaší ratolesti narozeninovou oslavu? Hlavně v útlém věku byste měli dbát na to, aby si děti utvořili krásné vzpomínky na dětství, takže i narozeninová oslava je velmi důležitá. Pojďme se společně podívat, co by na takové oslavě nemělo chybět.

Téma

Tematická party je pro děti jak dělaná. Záleží na tom, co má vaše ratolest v oblibě, vymyslet můžete opravdu cokoliv. Klasické jsou například pohádkové postavy, zoo, indiáni apod. Samozřejmě, téma není vyloženou nutností a určitě vytvoříte skvělou oslavu i bez něj!

dětská narozeninová oslava

Výzdoba

Na výzdobě se můžete opravdu vyřádit, zde neexistují žádné hranice! Už jen balónků existuje tisíc druhů: klasické barevné, zvířecí tvary, srdíčkové, heliové, atd. Dále můžete zařadit konfety, včetně vystřelovacích, transparenty nebo teď velmi populární třpytky.

Dort

Myslím, že dort je asi nejdůležitější věc každé narozeninové party. Tady už opravdu záleží na Vašich preferencích a chutí Vašeho oslavence. Volit byste měli rozhodně klasičtější kombinace, abyste se zavděčili i všem návštěvníkům. Nejlepší budou určitě příchutě vanilky a čokolády v kombinaci s ovocem, či oříšky. V dnešní době už není problém vytvořit dort v jakémkoliv tvaru a barvách, tudíž fantazii se meze nekladou. Hlavně nezapomeňte na svíčky! Nejen děti, ale i dospělí rádi sfouknou své dortové svíčky.

kouzelník na dětské party

Program

Zábava na oslavě narozenin je velmi důležitá. Více dětí pohromadě snadno a velmi rychle zvlčí. Aby na Vaší party nenastal chaos, musíte dětem vymyslet vhodný program, aby se celou dobu bavili. Je spoustu způsobů jak toho docílit, například bazén s balónky, skákací hrad, prolézačky a další. Co je ale vůbec nejlepší, mít tam někoho kdo dětem bude konstantně vytvářet program. Snad každé dítě miluje kouzla, a mít na oslavě kouzelníka? Sen! Děti si naplno užijí magii a společně s kouzelníkem budou kouzlit, což i dospělým zajistí čas na posezení u vína a dobrého jídla.